Cazul Ţundrea, cea mai mare pată de ruşine pe obrazul justiţiei, la Megastory, sâmbătă, de la orele 21.30

tundrea
tundrea

Melania Medeleanu revine, începând din 21 mai, pe ecranele Realitatea TV, cu o emisiune ce reuneşte reportaje, anchete, dezvăluiri, investigaţii despre crime celebre şi întâmplări din Bucureştiul de altădată: Megastory. Sâmbătă, în cadrul emisiunii vor fi prezentate declaraţii cutremurătoare despre cazul Ţundrea. De asemenea, veţi putea urmări un reportaj inedit despre măştile care îmbracă, an de an, Carnavalul de la Veneţia.

Sâmbătă, în cadrul emisiunii vor fi prezentate declaraţii cutremurătoare despre cazul Ţundrea. O anchetă care s-a întins pe ani întregi. Cea mai mare pată de ruşine pe obrazul justiţiei. Ţundrea împarte celula cu adevăratul criminal, procurorul de caz face erori judiciare în lanţ. Satul Pojogeni este zguduit de crime trase la indigo. Ancheta Ţundrea cuprinde declaraţii cutremuratoare ale lui Marcel Ţundrea şi ale sătenilor.

De asemenea, veţi putea urmări un reportaj inedit despre carnavalul de la Veneţia şi despre măştile care ascund feţe diferite. Vorbim despre un oraş fascinant în tot timpul anului. Vorbim despre povestea măştilor din ultimele sute de ani.

Megastory, prezentată în fiecare sâmbătă,  în intervalul 21:30-24:00, la Realitatea TV le oferă telespectatorilor  singurul program care adună reportaje, anchete, dezvăluiri, investigaţii despre crime celebre şi întâmplări din Bucureştiul de altădată, totul având o unică miză: informarea publicului în seara cea mai liniştită a săptămânii, dedicată, de regulă, relaxării.

Citește și:

Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel