Cazul Foişor. Ponta, paralelă cu "Colectiv": Avem voie să facem şi noi un film?

Victor Ponta: Domnul Voiculescu nu cred că a putut să dovedească că are o şcoală de orice
Victor Ponta: Domnul Voiculescu nu cred că a putut să dovedească că are o şcoală de orice

Victor Ponta comentează imaginile care au revoltat opinia publică, de la evacuarea pacienţilor din Spitalul Foişor, pentru ca unitatea să fie transformată în unitate Covid şi întreabă dacă e voie să se facă un film după acest caz - trimitere la filmul făcut după tragedia de la Colectiv. 

"INCOMPETENTA UCIDE ! DISPREŢUL farta de viata celorlalti UCIDE! Dar la ei nu exista responsabilitate - si nici demisie!

Avem voie sa facem si noi un film despre acesti indivizi care au pus mana pe Ministerul Sanatatii si, in general, pe ce a mai ramas in Romania inca interesant pentru tot felul de 'smecheri' din afara Tarii ? Nu vrem nici bani de la Buget pentru film (ca ei) si nici nu vrem Oscar pe suferinta romanilor!

Vrem doar sa le aratam suporterilor lor fanatici cum arata “oamenii noi” si ce 'schimbare' au adus ! Sa vada si ei ca voteaza si apara orbeste niste indivizi mai incompetenti, mai prosti si mai cinici decat toti politicienii de dupa 90 - si oricum sunt cei mai 'vanduti' si trimisi in Romania ca sa 'vanda' ce a mai ramas!

Ordinul aberant de evacuare peste noapte a Spitalului 'Foisor' a fost semnat de Ministrul V Voiculescu - insa responsabil pentru bataia de joc vazuta de noi toti nu va asteptati sa fie a lui Voiculescu si a gastii lui !!! Nuuuu - ei nu gresesc niciodata - nu isi dau niciodata demisia - stiu doar atat de bine sa acuze pe altii!

Acum au cautat repede un 'tap ispasitor' si l-au gasit pe Directorul Spitalului si pe medici; vor sa ii dea afara; tot e bine, acum cativa ani vorbeau cu Portocala si ii arestau pe doctori si pe pacienti !

'Cancerul' care s-a instalat acum la Sanatate va progresa - si se va extinde la toate partile 'corpului social' din Romania ! De data aceasta romanii NU au mai ales raul cel mai mic ; l-au ales direct pe cel mai mare", transmite Victor Ponta printr-un mesaj publicat pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel