Caz Caracal. Valeriu Şuhan: Ce ascunde zâmbetul criminalului

Mihai Ciobanu / 28 iul 2019 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii
Dinca - suspect crima Caracal
Dinca - suspect crima Caracal

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat că Gheorghe Dincă, suspectul care duminică a recunoscut că a comis două crime, ar putea avea la activ mai multe omoruri. Potrivit lui Șuhan, anchetatorii trebui să găsească acum cadavrele.

„Mi-e teamă că acest om are la activ mai multe victime. Faptul că el a recunoscut aceste omoruri, într-un interval de timp relativ scurt, mă îndeamnă să cred că a recunoscut cu relativă ușurință, tocmai pentru a ascunde alte crime comise”, a declarat, pentru Mediafax, Valeriu Șuhan, fost polițist judiciar.

Potrivit acestuia, zâmbetul criminalului este doar o mască, pentru a face față presiunilor din partea celor care îl anchetează, și a celor care îl judecă.

„Zâmbetul lui este o mască, nu este o stare de inconștiență, este o mască astfel încât să facă față presiunilor vecinilor, de exemplu. Dar cu siguranță el va fi supus unei experitze medico-legale de natură psihiatrică, pentru a se stabili dacă a avut, sau nu, discernământ”, susține Valeriu Șuhan.

 

"Anchetatorii trebuie să găsească acum cadavrele, sau resturile umane ale celor două fete"

 

„Este important ca anchetatorii să afle de la el cum a suprimat viața fetelor, le-a înjunghiat, le-a sugrumat, le-a lovit? Trebuie aflat unde sunt cadavrele, sau celelalte rămășițe, și este foarte important unde sunt armele, sau arma crimelor”, a mai precizat Șuhan.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28