Caz Alexandra din Caracal. Christian Ciocan: Solicităm imperativ Procurorului General să intervină

Scutaru Cristina / 29 iul 2019 / 12:09 Salveaza PDF Comentarii
Ciocan
Ciocan

Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza" este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

”Având în vedere că în ultimele zile au apărut în media foarte multe informații neoficiale, care au indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului, fapt ce poate crea o gravă criză de sistem, solicităm imperativ Procurorului General al României, declanșarea procedurilor de verificare a acestor aspecte, pentru ca Președintele României, Guvernul României, cetățenii României, comunitatea internațională să cunoască adevarul în mod oficial.

Precizăm că:

 

Dacă informațiile apărute în mass-media sunt reale, aceasta înseamnă că au fost furnizate date din cadrul urmăririi penale, lucru extrem de grav. Dacă informațiile apărute în mass-media nu sunt reale, aceasta înseamnă că opinia publică a fost adusă în starea de surescitare, tocmai pe acest fond.

Mai mult, în cursul zilei de 28.07.2018, în cadrul emisiunilor de știri ale posturilor de televiziune a apărut informația referitoare la decesul celor doua fete din Caracal, înainte ca familiile acestora să fi fost informate oficial, fapt ce a determinat deplasarea în regim de urgentă a ambulanței la fața locului.

România are nevoie de instituții puternice, moderne, democratice care să aigure realizarea siguranței cetățeanilor și să garanteze apărarea drepturilor fundamentale ale acestora”, a transmis director de Comunicare și Purtător de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29