Urmărește emisiunea live


Caz Alexandra din Caracal. Christian Ciocan: Solicităm imperativ Procurorului General să intervină

Ciocan
Ciocan

Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza" este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

”Având în vedere că în ultimele zile au apărut în media foarte multe informații neoficiale, care au indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului, fapt ce poate crea o gravă criză de sistem, solicităm imperativ Procurorului General al României, declanșarea procedurilor de verificare a acestor aspecte, pentru ca Președintele României, Guvernul României, cetățenii României, comunitatea internațională să cunoască adevarul în mod oficial.

Precizăm că:

Dacă informațiile apărute în mass-media sunt reale, aceasta înseamnă că au fost furnizate date din cadrul urmăririi penale, lucru extrem de grav. Dacă informațiile apărute în mass-media nu sunt reale, aceasta înseamnă că opinia publică a fost adusă în starea de surescitare, tocmai pe acest fond.

Mai mult, în cursul zilei de 28.07.2018, în cadrul emisiunilor de știri ale posturilor de televiziune a apărut informația referitoare la decesul celor doua fete din Caracal, înainte ca familiile acestora să fi fost informate oficial, fapt ce a determinat deplasarea în regim de urgentă a ambulanței la fața locului.

România are nevoie de instituții puternice, moderne, democratice care să aigure realizarea siguranței cetățeanilor și să garanteze apărarea drepturilor fundamentale ale acestora”, a transmis director de Comunicare și Purtător de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel