Cătălin Striblea, pățanie șocantă: Preotul ne-a oprit copilul la școală

Foto: Facebook Cătălin Striblea
Foto: Facebook Cătălin Striblea

Cătălin Striblea a decis ca fiul său să nu meargă la ora de religie. Jurnalistul a explicat că, deși familia sa este credincioasă și ortodoxă, ora de religie nu este ceea ce și-ar dori pentru copilul său. 

La începutul acestui an școlar, profesorul de religie i-a chemat pe Cătălin Striblea și pe soția sa la școală. Nu s-au prezentat și preotul a făcut pasul următor: "preotul a oprit copilul la școală. Am înțeles că are și o tactică specială. Vine la clasă chiar din pauză, ca împricinații, adică neînscrișii la ora de religie, să nu poată pleca. Și începe munca de convingere".  

Fiul lui Cătălin Striblea este luat de la școală de o doamnă. Într-una din zile, când s-a dus să-l ia, înaintea ultimei ore, care era ora de religie, a constatat că profesorul nu-i dădea copilul: "Aparent, trebuie să depunem la secretariat o hârtie prin care ne asumăm că avem grijă de copil. Nu e necesar, spunem noi, pentru că articolul 12 din metodologie spune clar că școala este exonerată de orice răspundere pentru copiii care nu vin la religie. Episodul s-a întins pe durata a câteva minute bune, iar mămica prezentă a fost chestionată de către preot, chiar și asupra motivelor pentru care nu vrea să dea copilul la religie. Preotul nu pare că înțelege liberul arbitru. În momentul acesta, situația doar mă amuză. Nu cred că e posibil ca discuția asta să continue. O văd doar ca nepriceperea unui cetățean care nu știe să interpreteze normele școlare și legile acestei țări. Și un pic prea mult entuziasm. Noi nu trebuie să depunem nicio hârtie. Preotul ne-a transmis însă că este ultima dată când le mai dă drumul, fără cerere depusă de noi la secretariat. Pariu, părinte?", a scris Cătălin Striblea pe blogul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel