Cătălin Crișan, director la postul lui Pinalti, Giga TV. Vezi când se va lansa

catalin-crisan
catalin-crisan

Cătălin Crișan va fi directorul postului de televiziune al lui Gheorghe Ștefan, Giga TV, lansarea fiind pe data de 24 ianuarie 2012 cu mai multe nume cunoscute la pupitru.

Cătălin Crişan va ocupa de coordonarea zonei de divertisment. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar Marius Florea Vizante negociază o emisiune.

Crişan a confirmat numirea în funcţie, precizând că pe viitor va avea o emisiune de duminică. „Va fi o grilă extrem de variată. Deocamdată păstrăm surpriza în ceea ce priveşte prezentatorii şi producătorii”, a declarat Cătălin Crişan.

Postul TV al lui Gheorghe Ştefan – Pinalti lansat sub sloganul ”Gândeşte altfel” emite deja prin reţelele Dolce Digital, RCS, IPTV, Akta şi NextGen, urmând ca din 24 ianuarie, de ziua Unirii, postul să lanseze grila oficială, după cum a declarat pentru paginademedia.ro managerul de proiect, George Harabagiu.

Licenţa televiziunii este operată de o firmă din Piatra Neamţ, controlată de Gheorghe Ştefan.

Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar actorul Marius Florea Vizante va avea şi el o emisiune de divertisment. Surse interne au mai precizat pentru paginademedia.ro că postul este în discuţii pentru achiziţionarea unui format de emisiune culturală ce va fi prezentată de Valentin Iliescu, actualul ministru pentru relaţii cu parlamentul.

Giga TV va fi condusă de un board de directori format din Cătălin Crişan, Alexandru Căruceriu, producător general, Daniel Nechita, director de marketing şi George Harabagiu, project manager şi realizator al emisiunii de investigaţie Ţinta.

Postul TV va fi promovat la nivel naţional printr-o reţea de panouri şi pe ecranele uriaşe de pe magazinul Cocor, începând din luna ianuarie.

Principalul jurnal al postului, de la ora 18.00, va fi prezentat de Dumitru Boanţă împreună cu o parteneră, pe care reprezentanţii postului au refuzat să o dezvăluie. Dumitru Boanță, fost Antena 1, a fost în centrul unei situații delicate în această vară, când a plecat în Statele Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel