Cât i-a adus Băsescu lui Radu Moraru, la Naşul

Scăderea cotei de popularitate a lui Traian Băsescu se reflectă şi în audienţele mici pe care le fac posturile de televiziune la care apare. De regulă, o ieşire a lui Băsescu în zilele lui bune dubla ratingul postului, iar audienţa o depăşea, uneori, chiar şi pe aceea a posturilor generaliste, care difuzau filme sau emisiuni de divertisment în acelaşi interval orar.

Miercuri noaptea, în plină campanie de aruncat lături în Opoziţie, Băsescu nu i-a adus lui Radu Moraru decât 3,5 puncte de rating. Culmea ruşinii, Antena 3 a depăşit audienţa maximă a pupincuristului prezidenţial, înregistrată pe intervalul 22,15-22,30. Antena avea 3,8 puncte, în vreme ce Nasul abia a atins 3,5. Realitatea, unde se prezenta guvernul fantomă a lui Antonescu, a ajuns la 2,7, explicabil în contextul în care era o emisiune plicticoasă, fără polemici,dedicată strict electoratului PNL.

De remarcat şi aportul redus al prestaţiei prezidenţiale, care a preluat o audienţă  de 2,2, pe care nu a mai reuşit nici măcar să o dubleze. Scăderea e tot mai accentuată. Precedenta apariţie a lui Băsescu, la TVR,reuşise să bată concurenţa, în ciuda lachelismului Rodicăi Culcer, care i-a pus doar întrebări ajutătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel