EXCLUSIV  Cascadorul Chirvase, după cazul accidentului de la Buzău: Trebuie schimbată legislația

Cascadorul Marian Chirvase a tras un semnal de alarmă după ce judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei, femeia acuzată că a intrat intenționat cu mașina într-un polițist.

”Cum să faci așa ceva (n.r. - cum să intri cu mașina în cineva)?! Trebuie luat carnetul pe viață... Norocul polițistului a fost șoferul de taxi care l-a evitat. A avut reflex foarte bun. Aici se vede agresivitatea femeilor la volan, o agresivitate de care vorbesc de câțiva ani și cred că vine din răsfățul polițiștilor care le mai iartă când greșesc, se mai îndoaie la un zâmbet, la o invitație etc... și așa se rezolvă totul”, a zis Marian Chirvase.

”Merg din 1990 prin toată Europa, dar nicăieri nu văd așa agresivitate ca în rândul femeilor. Este mult de vorbit pe tema aceasta care pleacă chiar de la examenul auto sau educația primită. Știi cum este... când te urci într-o super mașină, în momentul în care te așezi pe scaun, tu crezi ca ești Dumnezeu pentru că așa sunt de bine făcute încât îți creează o iluzie falsă, tu crezând că ești la fel de bun în condus ca acea mașină. Repet: este mult de vorbit pe această temă și mă refer la bunul simț, o conduită normală și un respect între șoferi, mai multă îngăduință din partea lor”, ne-a mai spus Marian Chirvase.

”Marea problemă este că oamenii ies din școala de șoferi cu noțiuni minime și se cred lei... În plus, ar trebui ca oamenilor care au permis de mai puțin de un an, legislația din România să nu le permită să se urce în mașini cu mulți cai putere. Trebuie schimbat ceva în sensul acesta și trebuie dată o lege în care trebuie să ai cel puțin 10 ani”, a mai spus cascadorul pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel