CASA VERDE 2016. Sute de oameni stau de trei zile la coadă

CASA VERDE 2016. Oamenii s-au înghesuit la coadă pentru a fi printre primii cara depun dosarul pentru programul Casa Verde.

CASA VERDE 2016. Pentru că programul merge pe principiul ”primul venit, primul servi”, sunt cozi de sute de persoane în faţa sediilor Agenţiei pentru Protecţia Mediului din mai multe judeţe. Oamenii stau în frig chiar şi pentru a treia noapte la rând, pentru a fi siguri că se vor înscrie pentru programul Casa Verde, chiar dacă înscrierile încep luni. Aceștia s-au organizat pe liste.

CASA VERDE 2016. Din bugetul total al programului de 94 de milioane de lei, 60 de milioane sunt destinate populației, anunţă Ministerul Mediului.

Echipamentele fianțate prin Program sunt:

- până la 3.000 lei, pentru instalarea panourilor solare nepresurizate;
- până la 6.000 lei, pentru instalarea panourilor solare presurizate;
- până la 8.000 lei, pentru instalarea pompelor de căldură

CASA VERDE 2016. În Dolj au fost alocaţi aproape 2 milioane de lei pentru programul Casa Verde, bani care vor ajunge pentru aproximativ 350 de persoane. Adică exact numărul de oameni înscrişi până acum pe liste.

Tot aceeaşi metodă e folosită şi în Gorj.

CASA VERDE 2016. În faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj nu se strigă catalogul, ci numele oamenilor care s-au înscris pe liste încă de dimineaţă, în speranţa că aşa vor apuca să-şi depună dosarul pentru Casa Verde.

CASA VERDE 2016. O situaţie similară e şi în Drobeta Turnu Severin, unde două sute de oameni aşteaptă în faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului, unii chiar de două zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel