EXCLUSIV  CAS la pensii. Pilotul Cezar Osiceanu, controversă cu Andrei Caramitru: "De ce n-a pus nimeni întrebarea asta?"

Cezar Osiceanu
Cezar Osiceanu

Pilotul Cezar Osiceanu reacționează dur ca urmare a propunerii lui Andrei Caramitru conform căreia pensionarii ar trebui să plătescă CAS, pe ideea că pensia ar reprezenta un venit care trebuie impozitat. 

"Pensia a fost imaginată de un neamț, Bismarck, care a făcut o chestie deșteaptă: a zis domle' contributivitatea e ca măgarul cu morcovul, când îi pui morcovul în față... Toata viața mea eu cotizez. Acum vin cu următoarea întrebare, pe care nimeni nu a pus-o până acum: dacă eu cotizez în fiecare lună cu 33% din salariu, vine un distins domn, Caramitru Junior, nu mai știu cum îl cheamă pe acel imberb fără pretenții, care spune că ar trebui să plătesc și CAS la pensii, pentru că pensia este un venit și că este normal ca pensia să fie impozitată. Ok, atunci eu zic că-s de acord cu teza dumneavoastră și vă cer să-mi dați dobânda pentru toată perioada cât am cotizat. Dacă vă depun bani la bancă, dumneavoastră îmi dați o dobândă pentru că vă folosiți de banii mei. Unde e dobânda? Show me the money, cum zice filmul(arată-mi banii, în traducere-n.r.). 

Vezi răspunsul complet dat de pilotul Cezar Osiceanu la interviurile DCNews:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel