Carmen Avram: ”Se vorbește pe holuri la Bruxelles”. Rareș Bogdan: ”Am decis să îi demascăm”

Scutaru Cristina / 06 iul 2019 / 10:02 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Avram și Rareș Bogdan
Descriere foto: Carmen Avram și Rareș Bogdan

Carmen Avram și Rareș Bogdan au participat la emisiunea ”Be EU” de la Antena 3 realizată de Sorina Iosub.

Sorina Iosub i-a întrebat pe cei doi europarlamentari dacă au de gând să îi demaște pe colegii din Parlamentul European care nu fac jocul României.

”Da! Îi vom demasca! Dacă în țară ne-am războit, atunci când venim cu avionul la Bruxelles, stăm de vorbă. Indiferent de interesele pe care le avem în țară, în funcție de partid, aici, la Bruxelles, trebuie să susținem interesul României. Dacă cineva, indiferent din ce partid, se va opune când este vorba de interesele României... vreau să văd ce vor zice unii pe renegocierea subvenției pe agricultură, vreau să văd ce vor spune unii pe fondurile de coeziune. Fără să fiu răutăciune și fără să atac vreau să zic că unii colegi se uită mai mult la interesul unuia dintre cele două mari state, nu la interesul țării lor. Nu e în regulă, iar lucrurile acestea vor fi demascate”, a zis Rareș Bogdan la Antena 3.

VEZI ȘI: Ucigașii carierei: 11 lucruri pe care oamenii inteligenți NU le spun la job

 

”La Bruxelles, se vorbește deja, pe holuri, despre marionetele care au fost puse în poziții importante pentru a duce politica unui alt stat. Trebuie să-i tragem la răspundere în țară! Ei trebuie demascați, arătați cu degetul și marginalizați până când înțeleg că trebuie să duci mai departe politica țării din care provii, nu pe cea care te numește sau care te promovează sau care te mângâie pe cap”, a completat Carmen Avram.

VEZI ȘI: Sorina Matei, replici cu avocatul familiei Săcărin. Întrebarea care a provocat SCANDAL la B1 TV - video
Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25