Care au fost cuvintele lui Băsescu pentru Antonescu și ce i-a răspuns liderul PNL

crin antonescu si traian basescu
crin antonescu si traian basescu

Ca de fiecare dată, președintele Traian Băsescu a încercat să arunce o replică, aparte, către participanții la discuțiile de la Cotroceni. El a profitat de strângerea de mână din finalul întrevederii pentru a-i arunca o frază lui Crin Antonescu, suficient de tare ca să fie auzită și de Victor Ponta, aflat în preajmă, dar prea slabă pentru microfoanele televiziunilor.

Analizând imaginile, un specialist în cititul pe buze ne-a declarat că Băsescu i-a fi spus lui Antonescu: ”Hai, dom'le, chiar vreți să rămâneți cu PNL-ul ăsta în Opoziție?”.

Dacă președintele se aștepta ca Antonescu să înhațe momeala și să ceară lămuriri, în speranța unei oferte, s-a înșelat. Liderul PNL i-a tăiat-o, tranșant: ”Domnule președinte, cred că acum aveți probleme mai mari decât PNL”.

Băsescu nu a mai continuat discuția.

Astfel de momente nu lipsesc la Cotroceni. În urmă cu aproape cinci ani, când Radu Stroe depunea jurământul ca ministru în Guvernul Tăriceanu, președintele a profitat și i-a înmânat un bilet, la citirea căruia Stroe s-a fâstâcit, încurcând ceremonia. Presa a speculat că era vorba despre o interceptare care îl privea. Între timp, noii lideri politici au ajuns imuni la astfel de lovituri de imagine. Ponta, de exemplu, căruia Băsescu i-a aruncat o aluzie referitoare la un articol din Adevărul/Evenimentul Zilei, a dat replica imediat. Băsescu i-a spus: ”Și eu pot să vă întreb despre contractele cu Mintia”, la care Ponta i-a replicat: ”Puteți să mă întrebați orice și eu pot să vă răspund spre deosebire de dumneavoastră, care nu puteți răspunde”.

Citeşte şi:

Cei şase paşi propuşi de Opoziţie la Cotroceni pentru ieşirea României din criză. Băsescu renunţă la unicameral, dacă se acceptă cele opt judeţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel