Caraş-Severin: Sute de persoane îi aduc un ultim omagiu lui Sorin Frunzăverde

Sute de persoane au venit, luni, în foaierul Palatului Administrativ din Reşiţa, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a fost ministru şi preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde. 

Trupul neînsufleţit al politicianului Sorin Frunzăverde va rămâne în Palatul Administrativ până la ora 24,00. 'Este o zi tristă pentru administraţia cărăşeană, pentru politica românească. Prin plecarea sa la cele veşnice, Sorin Frunzăverde, respectat de către toţi cei care l-au cunoscut, lasă în urmă un gol, nu doar familiei şi celor apropiaţi, ci şi Banatului de munte pe care l-a îndrăgit şi preţuit. Regret nespus pierderea unui om de la care toţi am avut câte ceva de învăţat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', afirmă actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

De o parte şi de alta a sicriului celui care a fost ministru al Apărării este prezentă o gardă militară. De asemenea, câteva sute de persoane au venit să îşi ia rămas bun de la cel care a fost Sorin Frunzăverde. Printre acestea s-au numărat actuali şi foşti primari din Caraş-Severin, şefi de instituţii deconcentrate, foşti colegi, rude, prieteni, colaboratori sau cunoscuţi. Marţi, începând cu ora 10,00, trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica 'Schimbarea la faţă' din

cartierul reşiţean Lunca Bârzavei, iar slujba de înmormântare se va oficia miercuri, 6 noiembrie, de la ora 12,00, la aceeaşi biserică. Sorin Frunzăverde a trecut la cele veşnice la vârsta de doar 59 de ani, în urma unei boli grave care l-a măcinat în ultimii patru ani şi jumătate, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel