Demisie din USR. Andrei Caramitru: E frică mare în sistem

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, Andrei Caramitru, a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la demisia lui Cami Băcioiu din funcţia de membru al USR Sector 1 Bucureşti. Aceasta a anunţat, la începutul zilei, că se aştepta la altceva de la USR, partid în care a găsit "porcăială de cea mai joasă speță". 

"Pe aproape toate site-urile de știri este împinsă o știre esențială, epocală: o simplă membră USR și-a dat demisia. Una din vreo 11-12’000. Șoc și groază! Breaking news! S-a găsit haos la usereu! Dar știrea că nu facem față la câte înscrieri avem în ultima vreme de ce nu apare? Că avem cozi la fiecare filială? Câteva mii multe de candidați sunt acum în evaluare. Îi filtrăm la greu - verificăm integritatea fiecăruia in detaliu înainte să îi acceptăm. Mare frică este în sistem începând cu 26 Mai", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. 

Luni dimineaţă, Cami Băcioiu, membru USR Sector 1, a anunţat că pleacă din partid din cauza certurilor interne. 

„Azi (luni - n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă de a căror existență am fost profund șocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educați care să salveze România. Nu sunt toți educați, sau cu bun simț, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată. M-am așteptat să găsesc un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt. Am găsit porcăială de cea mai joasă speță”, a scris Cami Băcioiu, luni, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel