Caramitru îi face "nesimțiți pe Clotilde Armand și Nicușor Dan sau incompetenți complet"

Facebook Andrei Caramitru
Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a transmis un mesaj dur la adresa lui Nicuşor Dan - primar general al Capitalei şi a lui Clotilde Armand - primar al Sectorului 1. 

Revoltat de traficul din Capitală, Andrei Caramitru i-a criticat dur pe primarii Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

"Niciodată traficul nu a fost mai rău în Bucureşti (cel puţin pe traseele pe care le fac eu în centru). Niciodată. Ieri - 40 de minute doar de la Piața Dorobanti la Piața Victoriei (faci pe jos în maxim 15), așa doar ca să îmi încep drumul. E totul complet fucked up. Orașul nu mai e funcțional. Acuma. O spun sincer şi direct. Eu stau în Sector 1. Atât Nicusor cât şi Clotilda sunt sau nesimţiti sau incompetenți complet.

Uite le explic ca poate se trezesc. Efectiv JUMĂTATE din bulevardele şi străzile cheie sunt blocate de mașini parcate ilegal în 2 rânduri (de ex - tot Dorobanti-ul, străzile care intră în Piața Victoriei). E NORMAL că traficul se sufocă şi se blochează complet. Chestie de nivel Gâgă. Să îmi arătați un oraș oriunde în lume în care oamenii pot parca oriunde şi în mijlocul bulevardului cu cost zero şi fără reguli.

Nici în Africa nu e așa. Ce dracu faceți să NU se mai întâmple asta? Cum dracu e posibil în Cluj, Brașov, Sibiu şi aicea nu? Ce dracu faceți cu poliția locală, cu angajații primăriei? De ce nu impuneți niște reguli minimale măcar pe bulevarde şi în centru ?????????

Ai de capul vostru de eșuați. De MAI nu mai zic nimic că ăia sunt totalmente praf şi pulbere.

PS: Ciucu de la S6, Băluţă şi Negoiţă vă dau mega clasă. La nivelul ăsta vorbim, ca să fie clar unde sunteți. Nu e treabă politică, e chestie de MINIMĂ implicare şi competență. Minimă", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

 

Nicuşor Dan: Vreau să existe o bună colaborare între PMB şi noul Guvern

 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pledează pentru o bună colaborare între Primăria Municipiului Bucureşti şi noul Guvern, pentru că, spune el, toţi trebuie să lucreze împreună pentru interesul bucureştenilor.

"După întâlnirea cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, îmi doresc să am în perioada următoare şi o întâlnire cu domnul ministru al Finanţelor, Adrian Câciu. Îi voi prezenta domnului Câciu chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, ca să aibă informaţiile direct de la sursă. E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informaţiile de la Gabriela Firea, care pare să-şi mintă şi colegii de partid, nu doar bucureştenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului Bucureşti şi noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureştenilor. Provocarea de conflicte şi utilizarea de poziţii ministeriale pentru ambiţii personale, aşa cum face deja din primele zile fostul primar al Capitalei, va dezgusta foarte repede cetăţenii", a scris, duminică, edilul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel