Cântăreț rock, declarații halucinante: ”Plâng şi am o senzaţie de vomă”

Sursă foto: blogul lui Bobiță Cătușanu
Sursă foto: blogul lui Bobiță Cătușanu

Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei rock Antract, a făcut luni mai multe declarații tulburătoare, în urma tragediei din clubul Colectiv. Acesta este de părere că în perioada următoare se vor închide aproximativ 70% din cluburile underground din România.

'Sunt după două zile în care parcă trăiesc în alt film. Am patru prieteni care au murit şi alţii care se luptă să supravieţuiască. Am patru prieteni pe care ştiu că am să-i văd doar în poze de acum înainte. Nu credeam să pot trăi vreodată aşa ceva. Plâng şi am o senzaţie de vomă, e pe fond psihic. Vorbesc la telefon cu alţi prieteni şi suntem în stare de şoc. Mă doare sufletul să-mi văd prieteni în coşciuge, să văd colegi în suferinţă, mame care sunt efectiv şocate. Când mă uit la clădirea fabricii Pionierul şi se vede bannerul cu Antract acolo, e parcă ceva ireal. Acolo au murit tineri frumoşi care au deschis o carte, care au venit să guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora', a declarat Bobiță Cătuşanu, citat de Agerpres.

Chitaristul Antract crede că în viitorul apropiat mai multe cluburi underground se vor închide.

'Mă gândesc că peste 70% dintre cluburile underground se vor închide, iar pentru trupele de rock va fi din ce în ce mai greu să aibă unde concerta. Pe de altă parte, nu vorbesc doar în numele Antract, vorbesc şi ca tată, e clar că fiul meu atunci când merge la un concert într-un pub, vreau să fie în securitate şi în siguranţă', a adăugat Bobiță Cătuşanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel