EXCLUSIV  Când se termină „serialul” Vulpița? Vaida: Vă garantez că nu mai vine!

Când se termină „serialul” Vulpița?

„Nu îi mai dați valoare Vulpiței și eu garantez că de luni nu mai vine la televizor! Dar dacă voi dați valoare prin milioanele de vizualizări, e normal că noi înțelegem că asta vreți să vedeți", a zis Mirela Vaida în cadrul unui interviu acordat DC News TV.

Întrebată, ulterior, când se va termina „serialul Vulpița", a spus: „Nu știu. CNA voia să se termine de acum două, trei luni. Oamenii nu vor să se termine. Să spun ce ratinguri facem? Nu spun.”

„Eu nu fac orice pentru audiență, așa cum mă acuză lumea. Ceea ce facem noi nu e orice. Repet: noi nu dăm vulgaritate, nu turnăm filme porno în direct. Vorbim cu niște oameni", a adăugat Mirela Vaida.

„Cei care critică nu au spus faptul că noi i-am adus la o școală profesională", a mai spus Vaida, adăugând ulterior: „I-am dus la o şcoală de agenţi comerciali şi de bucătari şi ospătari, dar în momentul în care i-am dus a început epidemia. La începutul lui martie deja se închiseseră toate şcolile. Şi atunci ni s-a spus să revenim când se vor redeschide."

Mirela Vaida, la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel