Călin Popescu Tăriceanu: Klaus Iohannis nu va intra în turul doi. Comite gafe

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu are convingerea că nu Klaus Iohannis se va confrunta în bătălia finală pentru Președinție cu Victor Ponta.

Întrebat, luni, la RFI, dacă crede că el va intra în turul doi, nu Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Am convingerea aceasta. Victor Ponta e normal să fie pe prima poziţie, pentru că el are un atu important, funcţia de prim-ministru, vizibilitatea funcţiei, o serie de realizări care rezonează cu propriul electorat al Partidului Social Democrat".

De ce crede Tăriceanu că Iohannis nu va trece de turul unu al alegerilor prezidențiale

În opinia sa, Klaus Iohannis "sigur că are beneficiul unor structuri politice, care sunt în spatele lui, însă gafele pe care le face permanent, absenţa din dezbaterile publice, incapacitatea unui discurs propriu, în afară de ceea ce citeşte pe prompter, ajutat de domnul Blaga, îl fac să piardă teren, în afară de incertitudinile şi îngrijorările pe care le creează în rândul electoratului propriu scandalul al cărui actor este, mă refer la incompatibilitatea semnalată de Agenţia Naţională de Integritate. Acest lucru l-a făcut să scadă semnificativ în ultima perioadă şi este pe o tendinţă de scădere. Nu mai vorbesc de iresponsabilitatea deciziei de a se angja într-o campanie electorală, ştiind că are această problemă majoră de incompatibilitate, care poate în orice moment să-l scoată din cursă", a argumentat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și Scandal: Klaus Iohannis, acuzat de Liviu Pop că ar fi dezonorat Armata Română. Ce spune Pavel Abraham
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel