BUZĂU: Dispărut înainte de Crăciun, găsit spânzurat în fantână

Un bărbat din Pogoanele (Buzău) - care a dispărut înainte de Crăciun, a fost găsit spânzurat într-o fântână.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 43 de ani a fost găsit de fratele acestuia. Buzoianul a fost găsit spânzurat cu o funie, la o adâncime de doi metri, deasupra apei din fântână. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă omul s-a sinucis ori a fost omorât.

În ziua de 22 decembrie, bărbatul a spus că merge să discute cu soția lui, cu care era în proces de divorț, iar de atunci s-a mai știut nimic de el. Fratele bărbatului a fost cel care a anunțat Poliția de dispariția lui, după ce a aflat că acesta nu ar fi mai ajuns la nevastă.

Pe 22 decembrie, în ziua în care a fost văzut ultima dată, victima discutase la telefon cu soția lui, cu speranța la o înțelegere. În jurul orei 14,00, s-a îmbrăcat, și-a luat ­bule­tinul și permisul de conducere, spunându-le părinților că merge să vorbească cu soacra și nevasta. Un lucru le-a dat de gândit apropiaților. "Să vedeți voi ce Crăciun o să aveți!", i-a spun bărbatul mamei sale. Și așa a fost. De atunci parcă l-a înghițit pământul.

VEZI ȘI: Boșcodeală, gest fără precedent după ce a fost condamnat la închisoare

Dispariția lui Dumitru Barac a fost anunțată de fratele lui pe 26 decembrie, după ce ai lui au aflat că bărbatul nu petrecuse Crăciunul cu nevasta. Rudele, ajutate de vecini, l-au căutat pe câmp și în casele părăsite din zonă, gândindu-se că poate omul și-a luat lumea-n cap de necaz.

În urma sesizării dispariției, bărbatul a fost căutat și de lucrătorii de la Postul de Poliție din localitate, dar și de polițiștii de la Urmăriri din cadrul Inspectoratului Jude­țean de Poliție Buzău, iar ulterior a fost dat în urmărire la nivel național, arată Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel