Bunicul Luizei Melencu, dialog ciudat cu Eugen Nicolicea. Mircea Badea: Absolut grotesc, înspăimântător!

Scutaru Cristina / 21 aug 2019 / 23:48 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.
Descriere foto: Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.

Mircea Badea a spus că l-a șocat ce a putut să zică bunicul Luizei, fata dispărută în Caracal, despre Eugen Nicolicea, deputat PSD.

Bunicul Luizei Melencu a avut o intervenție telefonică, miercuri seară, la Antena 3. Fără nicio legătură cu subiectul despre care se discuta, din senin, bărbatul l-a atacat pe Eugen Nicolicea, deputat PSD, care se afla în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. ”Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. Asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin”, a zis bunicul Luizei Melencu.

Răzvan Dumitrescu a intervenit și a zis: ”Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul”.

Reacția lui Mircea Badea

 

Mircea Badea a comentat declarațiile bărbatului despre Eugen Nicolicea.

”Ce episod ridicol a fost acela cu bunicul Luizei Melencu! Ferească Dumnezeu! Absolut grotesc, înspăimântător! A fost un moment perfect #Rezist. Nicio legătură cu nimic. A fost un episod la care am rămas fără cuvinte. Am crezut că nu pot să asist la așa ceva”, a zis Mircea Badea.

VEZI AICI DIALOGUL DINTRE BUNICUL LUIZEI ȘI EUGEN NICOLICEA.
Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24