Urmărește emisiunea live


Bunicul Luizei, dezamăgit de Iohannis: Să nu uite niciodată acest fapt!

Bunicul Luizei a vorbit despre vizita de vineri, de la Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu un consilier al președintelui Iohannis.

'Sunt foarte obosit, foarte deranjat. Președintele m-a dezamăgit total în urma vizitei de ieri. Este un om rece. Probabil, dacă dânsul nu are copii, nu știe ce e dragostea paternă. Dar, noi dacă am crescut un copil de mic și l-am educat...! Dumnealui să nu uite niciodată acest fapt! Va rămâne în istoria vieții noastre o faptă foarte rușinoasă! Două minute, cinci minute nu a vorbit cu noi! Noi intram și dânsul ieșea!' a spus bunicul Luizei Melencu, la România TV.

Amintim faptul că Mâmama şi bunicul Luizei Melencu au fost la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.  Monica Melencu a anunţat că nu va ceda şi va lupta până va afla adevărul despre dispariţia fetei sale. Ieri, poliţiştii l-au arestat pe unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă, pe baza unor probe ADN care îl plasează în casa lui DIncă, dar şi pe baza declaraţiei criminalului din Caracal, care le-a spus anchetatorilor că vecinul său a violat-o pe Luiza Melencu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel