Bunică şi nepot, atacaţi de doi câini care au ieșit dintr-o curte. Femeia a ajuns la spital

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

O femeie în vârstă de 66 de ani şi nepotul său de şase ani au fost atacaţi de doi câini scăpaţi din curte de stăpân când a deschis poarta, bunica fiind rănită de unul dintre animale.

Victima a sunat la 112 şi a solicitat sprijin după ce a fost muşcată de câine, intervenind şi un echipaj de jandarmi, potrivit Agerpres.

Biroul de presă al Jandarmeriei Arad a precizat că femeia a relatat că se afla la plimbare cu nepoţelul, în cartierul Micălaca, când proprietara unei case a deschis poarta, iar câinii au ieşit în stradă.

"Au ieşit doi câini de talie medie şi s-au năpustit asupra femeii şi copilului aflaţi la plimbare. Aceasta a încercat să-şi apere nepoţelul punându-se în faţa câinilor agresivi. Unul dintre câini a muşcat-o, provocându-i o leziune la nivelul şoldului. Cei doi câini au fost imobilizaţi de către proprietară şi introduşi în curtea imobilului", arată Jandarmeria.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri. Jandarmii au întocmit pe numele proprietarei câinilor actele necesare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel