Budăi, PROVOCARE pentru Rareș Bogdan. Schimb de replici, în direct: Nu pot să spun că la un partid s-a răsturnat căruța cu proști

Marius Budăi i-a lansat o propunere lui Rareş Bogdan, în direct la România TV. Cei doi au avut un schimb de replici.

Rareş Bogdan: Vă reamintesc că în acest moment nu aţi făcut niciun fel de investiţie publică majoră. Aţi minţit cu privire la spitale.

Marius Budăi: Domnul Rareş Bogdan, eu pot să vă provoc la ceva? Haideţi să facem o emisiune în doi, față în faţă, cu cifrele în faţă.

Rareş Bogdan: Domnul Budăi, facem cu cine vreţi dvs, când vreţi dvs.

Marius Budăi: Aşa sunteţi foarte bun la vorbit, că e meseria dvs, dar eu am cifrele pe care o să vi le arăt. Să văd cum mă contraziceţi.

Rareş Bogdan: Eu înţeleg că v-au scos în față, într-o ultimă încercare, dar vă faceţi de râs, e păcat de cariera dvs. Îşi spală unii păcatele. De ce vreţi să plătiţi pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut, în ultimii trei ani, colegii dvs de partid?

Marius Budăi: Eu am o singură întrebare şi este posibil să vă dau dreptate. Eu nu am să spun niciodată că la un anumit partid s-a descărcat căruţa cu proști şi la celălalt căruţa cu deştepţi.

Rareş Bogdan: Dar m-aţi auzit pe mine spunând vreodată aşa ceva?

Marius Budai: Păi, dacă aţi spus că numai când am fost noi la guvernare s-au întâmplat năzbâtii şi că veniţi dvs şi faceţi bine, ce înseamnă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel