Bravo, ai stil! Celebrities REVINE în forță. Ilinca Vandici: Suntem plini de energie

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Veste excelentă pentru fanii „Bravo, ai stil! Celebrities”!

„Bravo, ai stil! Celebrities” revine in casele telespectatorilor cu noi editii, incepand din 29 august, urmand ca emisiunea sa fie difuzata de miercuri pana sambata, de la 22:00.

Show-ul se va continua exact de la momentul la care isi luase, pentru un timp, ramas bun de la public, din cauza pandemiei

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, si juratii emisiunii, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, sunt gata sa revina in fata publicului, cu forte proaspete, iar concurentele sunt mai determinate ca niciodata sa demonstreze ca merita titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

„Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!”, a declarat Ilinca Vandici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel