Botoşani: Bărbatul care a sechestrat şi violat o femeie, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul de 47 de ani, din localitatea Havârna, care în perioada 25-27 august ar fi sechestrat şi violat o bătrână de 72 de ani, din aceeaşi localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu. 

Potrivit sursei citate, mandatul de arestare preventivă a fost emis de Judecătoria Darabani, bărbatul fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol.. 'Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile', a afirmat Nenişcu. Pe 25 august, bărbatul a intrat în casa victimei, a scos-o forţat din casă şi a dus-o în locuinţa sa, unde, ulterior, a abuzat sexual de aceasta. După două zile, băiatul femeii a anunţat Poliţia, sesizând dispariţia mamei.

Ulterior, femeia de 72 de ani a fost găsită în casa din localitatea Havârna, deţinută de agresor. 'În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii. Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului. Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia', a afirmat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel