Bogdan Maleon, Anda Maleon, găsiți spânzurați. Nouă teorie în cazul morţii celor doi

Ema Apostu / 30 dec 2017 / 15:27 Salveaza PDF Comentarii

Profesorul Cristian Ploscaru, un apropiat al lui Bogdan Petru Maleon, care a fost găsit spânzurat, alături de soție, în ajunul Crăciunului, vine cu o explicație legată de faptul că ușa casei celor doi a fost găsită deschisă.

Cristian Ploscaru, coleg cu Bogdan Maleon la Facultatea de Istorie, crede că bărbatul ar fi plecat de acasă înainte de a o găsi pe soția sa, spânzurată în mansardă.

Un alt profesor de la Facultatea de Istorie, Liviu Pilat, care i-a gasit pe soții Maleon decedați în casă, în prima zi de Crăciun, a dezvăluit că ușa de la casă era deschisă.

Pilat a povestit că a ajuns la casa soţilor Maleon, din cartierul Moara de Vânt din Iași, şi din exterior a văzut semne că ar fi cineva acasă, aşa că a sunat la sonerie. Însă nu a răspuns nimeni, şi a observat, încercând uşa, că e descuiată.

”Mi s-a părut ciudat”

„Era ca şi cum ar fi fost acasă. Mi s-a părut ciudat. Am vorbit la telefon cu soţia mea, şi ea mi-a dat ideea să caut un vecin şi să ne uităm împreună prin casă. Am găsit chiar vecinul de vizavi, care era chiar atunci la maşină; am intrat în casă şi am început să luăm camerele la rând. Când am ajuns la etaj şi am mers în capăt, l-am văzut pe el atârnat. Am rămas şocat, şi am sunat atunci la 112“, a povestit Liviu Pilat.

Într-o declarație acordată bzi.ro, Cristian Ploscaru susține că Bogdan Maleon a plecat de acasă și, la întoarcere, ar fi lăsat ușa deschisă.

"Eu cred ca a fost plecat de acasă în acea noapte pentru că, după cum a spus colegul meu Liviu Pilat, ușa era descuiată. Si atunci, ideea ca ușa să fi rămas descuiată mi se pare greu de acceptat pentru că sunt colindători, poate să intre cineva în casă și trebuie să îți iei această măsura de siguranță. Dar dacă el a plecat, în urma unei discutii, nu cred că a plecat cu masina, putea merge la un bar în cartier, unde să se linistească. Putea să se plimbe pentru a se calma sau putea să meargă sa bea ceva și să fumeze două țigări pentru a se liniști. Eu înclin să cred că el a plecat, dar nu pot să am o certitudine", a precizat Cristian Ploscaru.

Potrivit România TV, Bogdan Maleon ar fi avut tulburări emoționale. 

De cealaltă parte, Anda, soția sa ar fi suferit extrem de mult din cauza faptului că nu avea copii, acest lucru fiind se pare motivul pentru care ea a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28