Bogdan Chirieac: Elena Udrea este un contracandidat pentru Victor Ponta

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că nu există un război între Elena Udrea și Traian Băsescu. Asta după ce Elena Băsescu a acuzat-o pe șefa PMP că sabotează strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu, candidatul desemnat pentru alegerile prezidențiale. 

În opinia lui Chirieac, este vorba de cele două persoane care au luptat pentru Partidul Mișcarea Populară. "Faptul că doamna Udrea ar putea candida la președinție din partea PMP, ei i se pare de bun simț. Doamna Udrea, cu siguranță, va obține scorul partidului, poate și ceva peste, în funcție de cum se va lupta cu Victor Ponta", spune Chirieac.

"Sigur nu are prima șansă doamna Udrea, dar în orice caz va fi o campanie electorală foarte animată. Domnul Ponta va avea și el un contracandidat prin doamna Udrea. Domnul Diaconescu, cu toată dragostea, diplomat, un specialist, un tehnocrat, nu este genul de candidat. Nu este genul care strânge mâinile, care să se pupe cu pensionarii.

Citește și: EBA sare la gâtul Elenei Udrea: o acuză de sabotaj

Domnul Diaconescu nu apare în sondaje. Candidatul PNL-PDL, domnul Klaus Iohannis, în continuare nu există după atâta vreme. Sigur că domnul Antonescu ar fi câștigat alegerile prezidențiale, dar domnul Antonescu a fost îndepărtat  de propriul partid de la candidatură, și atunci ne aflăm în fața unor alegeri în acest an cu un singur candidat la președinție, domnul Victor Ponta. Dacă ar fi și doamna Udrea, se mișcă ceva. Doamna Udrea face întâlniri, sare cu parașuta, vorbește cu oamenii, e contestată, e iubită. Șase la sută ia, domnul Diaconescu nu ia acest procent", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel