Bogdan Chirieac: Doamna Udrea trebuie să candideze la președinția României

Scandalul din Partidul Mișcarea Populară referitor la alegerea candidatului pentru prezidențiale ia o nouă turnură. Desemnat inițial drept candidat al PMP la prezidențiale, Cristian Diaconescu ar putea candida  independent, locul acestuia urmând să fie luat de liderul partidului, Elena Udrea. În acest timp, Traian Băsescu nu spune pe cine va susține, mai ales că a semnat inițial pentru susținerea lui Cristian Diaconescu.

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că la PMP nu este vorba despre o răsturnare de situație. 

"Domnul Cristian Diaconescu a avut șansa sa. Dacă ar fi crescut spectaculos în sondaje, cred că ar fi rămas candidatul PMP. Dar dânsul, practic,  nu s-a implicat în campanie până în acest moment".

În legătura cu candidatura în calitate de independent a domnului Cristian Diaconescu, Chirieac spune că "este vorba despre o poveste. Domnul Cristian Diaconescu nu va putea  strânge numărul de semnături necesare pentru a candida la prerședinție.

Citește și: Adrian Rădulescu (PMP), indecis: Elena Udrea sau Cristian Diaconescu?

Doamna Udrea este președinte al PMP și mi se pare normal să-și asume candidatura la președinția din partea acestui partid. Ori partidul acesta nu mai prezintă candidat la președinție, și atunci o să sprijine pe altcineva, pe domnul Ponta de exemplu, sau dacă hotorăsc să aibă candidat la președinție, președintele partidului este persoana categoric cea mai potrivită. Doamna Udrea în mod natural trebuie să candideze la președinția României din partea partidului domnului Traian Băsescu", a conchis Bogdan Chirieac. 

Citește și: Cristian Diaconescu, candidat independent la prezidențiale: "Voi strânge singur semnături"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel