Bogdan Chirieac, despre George Maior: Fake news la cele mai înalte niveluri

G. Maior – mesaj pentru români, la sfârșit de an
G. Maior – mesaj pentru români, la sfârșit de an

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat cu privire la situaţia ambasadorului României în SUA, George Maior, cel care este audiat, vineri la SIIJ.

În contextul audierii lui George Maior la SIIJ, Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, pe seama informaţiilor potrivit cărora ambasadorul român la Washington ar fi rechemat în ţară.

"Tocmai am avut declaraţia doamnei Dăncilă, prim-ministrul României, care ne-a spus că Ministerul de Externe nu a trimis niciun fel de hârtie în acest sens la ambasada ţării noastre din Washington. Deci ceea ce a apărut în spaţiul public despre rechemare nu are nicio legătură cu hârtiile, cu birocraţia ce trebuie întocmită în acest caz. Şi atunci nu s-a pus nicio clipă problema rechemării lui George Maior, decât în spaţiul public.

În rest, nimeni nu a mişcat absolut nicio hârtie. Despre ce vorbim în cazul rechemării? E un fake news, ca să spunem aşa, un fake news promovat de la cele mai înalte niveluri pentru că s-a vorbit despre rechemarea lui George Maior în ţară", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel