Bogdan Anicescu, tânărul de lângă Arafat și Vela, viral pe rețelele de socializare. Ce scria DCNews pe 18 martie

Bogdan Anicescu
Bogdan Anicescu

Bogdan Anicescu, interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România, a devenit cunoscut odată cu transmisiile autorităților în plină pandemie de coronavirus.

Ministerul Afacerilor Interne i-a dedicat o postare pe pagina de Facebook. DCNews a scris încă din 18 martie un articol intitulat Cine e tânărul de lângă Arafat și Vela și de ce toată lumea ar trebui să-l cunoască.

„Am rămas foarte plăcut surprins de această postare a Ministerului Afacerilor Interne. Sunt recunoscător pentru deschiderea arătată nouă. Apreciez că solicitarea Asociației Naționale a Surzilor din România a avut un ecou și că se atrage atenția și pe această cale asupra existenței unei minorități cultural-lingvistice care, asemenea tuturor celorlalte, nu trebuie și nu poate fi neglijată nici în aceste momente de criză, nici în general.

Am fost și suntem o echipă, indiferent de persoana căreia îi revine sarcina de a interpreta în mod direct, fără ocazia de a exersa, aceste comunicate de interes crucial. S-a întâmplat să fiu eu săptămâna trecută și vă asigur că am depus tot efortul pentru a mă adapta cerințelor, așa cum va face oricine altcineva care ar mai putea fi în centrul atenției în perioada următoare.

Mulțumesc tuturor colegilor din A.N.S.R. (oameni profesioniști, inimoși, dedicați și implicați) și salut eforturile celorlalți membri ai comunității Surzilor care, în aceste vremuri dificile, luptă pentru o informare corectă, din surse oficiale!

Rămâneți în siguranță și împreună vom reuși!”, a scris, luni, Bogdan Anicescu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel