Blaga: Cerem demisia premierului Victor Ponta

[] []

30 iun 2012 / 13:07
Salveaza PDF Comentarii
Victor Ponta
Descriere foto: Victor Ponta

Candidatul la funcţia de preşedinte al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională, că democrat-liberalii îi cer demisia premierului Victor Ponta, invocând situaţia plagiatului care ar fi fost comis de acesta.

"Ne aflăm într-un moment în care construcţia democratică a societăţii româneşti se află într-un mare pericol, într-un moment în care libertatea prezentă şi şansele viitoare ale românilor sunt din nou ameninţate de presiunile şi demagogia stângii socialiste", a declarat Blaga.

El a susţinut că actualii guvernanţi sunt la putere de câteva luni şi "tot ce vedem este imaturitate şi amatorism, confuzie şi discurs populist, minciuni, corupţie, plagiat".

"Decontul demagogiei şi ineficienţei USL se va vedea în curând, mai curând decât îşi închipuie vârfurile USL", a adăugat Blaga.

" Nu s-a mai văzut încă un prim-ministru şi un guvern care să trateze iresponsabil instituţiile fundamentale ale statului atunci când deciziile lor nu le convin. Nu s-a mai văzut un prim-ministru care să atace o hotărare a Curţii Constituţionale atunci când nu-i convine. Spune că este politizată Curtea Constituţională; dar nu a fost politizată atunci când a luat decizii favorabile USL, când era în opoziţie? Amintesc doar de comasarea alegerilor; salutau cu mare plăcere decizia CC, iar noi nu am contestat-o. Uitaţi la ce practici apelează USL pentru a-şi salva preşedintele de furt, de plagiat. (...) Şi ce s-a gândit domnul Ponta în situaţia asta? Să inventeze un nou Grăjdan. Şi îl cheamă Pop (...). Pentru toate astea, noi astăzi îi cerem demisia domnului prim-ministru Victor Ponta", a spus Blaga.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25