Ben-Oni Ardelean ”salută propunerea PSD”

Deputatul PNL Timiş Ben-Oni Ardelean a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că salută propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premierul României. 

"Eu salut această propunere. Sunt, dacă vreţi, încântat că Timişul poate să aibă, din partea PSD, un premier. Cred că lucrul acesta este de bun augur pentru Timiş, pentru că Timişul a fost cam în opoziţie de când mă ştiu eu", a spus Ben-Oni Ardelean, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, PSD dă dovadă de normalitate şi acelaşi lucru trebuie să-l facă şi PNL. 

"De cealaltă parte, dincolo de orice altceva, în 2012, când eram pe USL, Sorin Grindeanu şi cu mine am făcut o echipă. A fost deputat, eu eram senator pe acelaşi colegiu. Aşadar, nu pot decât să nu am decât cuvinte de apreciere la persoana lui ca om. Am rămas prieteni, trebuie să specific lucrul acesta şi nu pot să trec peste. De cealaltă parte, cred că este şi o revenire a PSD la o normalitate. De aceea, cred că trebuie să fim şi noi foarte normali în astfel de moment, să salutăm o propunere decentă, bună, în care PSD-ul se identifică cu astfel de propunere", a mai spus Ben-Oni Ardelean. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel