Bebeluș abandonat. A fost identificată mama

Femeia care și-a abandonat bebelușul de o lună în curtea Spitalului Județean Buzău a fost identificată sâmbăta de politiștii locali din Râmnicu Sărat.

Mama bebelușului le-a declarat  anchetatorilor ca si-a abandonat copilul pentru ca nu are cu ce sa il creasca si ca stia ca daca il va lasa la spital il va gasi cineva si "va ajunge bine".

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost depistata de catre politistii locali in zona pietei agro-alimentare din Ramnicu Sarat, unde consuma alcool alaturi de mai multi oameni fara adapost. Ea a fost dusa la sediul Politiei Municipale, iar de acolo a fost transferata la Politia Judeteana Buzau, unde continua audierile.

La finalul audierilor de la Politia Ramnicu Sarat, femeia a spus ca nu are cu ce sa isi creasca copilul. "Stiam ca va ajunge bine", a afirmat ea.

Vineri seara, femeia si-a abandonat bebelusul de o luna in curtea Spitalului Judetean Buzau, unde a fost descoperit de trecatori. Copilul a fost internat, iar potrivit medicilor starea lui generala este buna buna.

[Cieteșe și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel