Băsescu: O să încerc să generez un sentiment de împăcare în societate

[] []

29 iul 2012 / 23:33
Salveaza PDF Comentarii
basescu
basescu

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, că, odată revenit la Cotroceni, va încerca să genereze un sentiment de împăcare în societate.

 "Sunt conştient că sunt nemulţumiri generate de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani şi am convingerea că fractura din societate trebuie stopată, anihilată, pentru că România are nevoie de toată forţa pentru a trece mai departe peste perioada de criză şi pentru a reuşi în procesul de integrare în lumea civilizată. Îi asigur pe români că, odată revenit la Cotroceni, o să încerc să asigur, să generez un sentiment de împăcare în societate", a spus Traian Băsescu.

Efectul boicotului: CCR va valida referendumul indiferent de cvorum

În urma rezultatlor date de exit-polluri rezultatul final al votului rămâne indecis. Conform datelor oferite de CCSB rezultatele de la ora 21:00 arată un rezultat de 44% prezenţă la vot. Traian Băsescu consideră însă că referendumul este invalidat “Românii au respins lovitura de stat. Flacăra democraţiei a rămas aprinsă”. Dintre cei care au votat, 84% au spus DA pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

USL a anunţat că în conformitate cu numărătoarea paralelă referendumul este validat cu peste 52%.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.DE1