Băsescu, hulit la Parlament. ”I-ați trimis o felicitare jurnalistei numită 'țigancă împuțită'?”

basescu dece
basescu dece

Traian Băsescu a scăpat astăzi de protestele lui Ioan Ghișe, dar alte trei persoane n-au pierdut ocazia de a-l apostrofa pe președinte. ”Băse, te iubim, noi că ca tine nu găsim” i s-a strigat șefului statului la intrarea în plen. Băsescu a mai fost întrebat dacă i-a trimis o felicitare de opt martie jurnalistei pe care a numit-o ”țigancă împuțită”.

Când președintele a trecut prin fața camerelor de filmat, în drumul spre plenul Parlamentului, trei persoane i-au strigat, ”Băse te iubim că ca tine nu găsim” și l-au întrebat dacă i-a trimis o felicitare de opt martie jurnalistei pe care a făcut-o ”țigancă împuțită”, transmite realitatea.net.

Cele trei persoane le-au declarat jurnaliștilor că sunt membri ai PNL și că au intrat în incinta Parlamentului cu invitație. Ele purtau ecusoane de acces în Palatul Parlamentului acordate de către grupul parlamentar al PNL.

În mai 2007, în timp ce se afla la cumpărături, Traian Băsescu a fost deranjat de jurnalista Antenei 1, Andreea Pană, care i-a adresat câteva întrebări și l-a filmat cu telefonul mobil. Vizibil iritat, președintele i-a smuls telefonul și a refuzat să i-l restituie, în pofida rugăminților jurnalistei. Traian Băsescu s-a urcat în mașină, cu telefonul reporterului în buzunar, pe care a uitat însă să-l închidă. Astfel, președintele a fost înregistrat în timp ce se plângea soției sale de insistența ”țigăncii împuțite”. Jurnalista și-a recăpătat telefonul prin intermediul colegilor săi, aflați la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel