Bărbatul care a adus steagul Confederației în Capitoliul SUA a fost inculpat. Alte 170 de dosare pentru protestatari

Bărbatul care a pătruns cu simbolul rasist în Capitoliul SUA a fost inculpat
Bărbatul care a pătruns cu simbolul rasist în Capitoliul SUA a fost inculpat

Grupul care a invadat Capitoliul SUA pe 6 ianuarie 2021 este unul variat, incluzând un legiuitor din Virginia, un pompier din Florida și un activist de stânga din Utah.

Conform BBC, la mai mult de o săptămână de la asaltul asupra clădirii Capitoliului din Washington D.C., peste 170 de dosare au fost deschise, iar 70 de persoane au fost acuzate pentru faptă, a transmis procurorul Michael Sherwin. Directorul FBI, Chris Wray, a spus că alți 200 de suspecți au fost identificați, iar „agenții FBI vor veni să-i găsească”.

Un bărbat care a fost fotografiat cu steagul Confederației în interiorul clădirii Capitoliului a fost inculpat joi. Steagul Confederației este un văzut de mulți drept un simbol rasist fiindcă reprezintă țările care dețineau sclavi și care au pierdut Războiul Civil din 1861-1865. Autoritățile l-au identificat drept Kevin Seefried și acesta a apărut, alături de fiul său, în fața justiției din Delaware. Acuzele generale pentru grupul de susținători ai lui Trump rămân pătrunderea într-un loc interzis, pătrunderea prin forță și comportament turbulent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel