Bărbat, urmărit la nivel național de șase ani, prins

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Neamț, urmărit național de mai bine de șase ani, după ce a fost condamnat la închisoare pentru furt și tâlhărie, a fost prins de polițiști în gara din Dej, județul Cluj.

Potrivit Poliției Cluj, tânărul, urmărit național de mai bine de șase ani, a fost prins, joi, de polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca, care l-au epistat în complexul staţiei CFR Dej Călători, potrivit Mediafax. Tânărul nu avea acte de identitate și a încercat să inducă în eroare polițiștii, declinând o falsă identitate.

Furt și tâlhărie

„În urma verificării datelor oferite de către bărbat, nu s-a putut stabili identitatea. Cu sprijinul Compartimentului Criminalistic al Poliției municipiului Dej – AFIS, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 27 de ani, din județul Neamț. Acesta figura ca urmărit național din anul 2013, pentru fapte de furt și tâlhărie", arată Poliția Cluj.

Pe numele tânărului era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 2 ani pentru furt și tâlhărie, fapte comise în perioada 2010-2011. Mandatul a fost emis de către Judecătoria Bicaz. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Gherla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel