Bărbat înarmat, împuşcat mortal după ce a luat ostatic un poliţist

Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, în centrul Ucrainei.

Roman Skrypnyk era dat în urmărire pentru că luase ostatic un poliţist săptămâna trecută. A fost localizat sâmbătă dimineaţă într-o clădire din oraşul Poltava, afirmă surse citate de agenţia de presă Reuters.

"Înarmat cu o grenadă, Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist. Infractorul a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie", a declarat Anton Geraşcenko, adjunct al ministrului ucrainean de Externe.

Poliţistul luat ostatic sâmbătă a avut doar câteva secunde la dispoziţie să se ferească de explozia grenadei şi a scăpat nevătămat. Potrivit autorităţilor ucrainene, Roman Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist pe 23 iulie, dar l-a abandonat înainte de a fugi într-o pădure. Într-un alt incident, produs la începutul lunii iulie, un alt individ a luat ostatice 13 persoane, dar le-a eliberat după negocieri cu poliţia, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel