Bărbat acuzat de trafic de droguri în Spania, prins de poliţişti în Bistrița-Năsăud

Interventie politie
Interventie politie

Un bărbat acuzat de trafic de droguri în Spania a fost prins de polițiștii români într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud. 

Un bărbat în vârstă de 34 ani, căutat de autorităţile spaniole pentru trafic de droguri, a fost prins de poliţişti pe raza localităţii Dumitra şi arestat preventiv în baza mandatului european emis pe numele său, potrivit buletinului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"În urma unei acţiuni desfăşurate ieri (luni - n.r.), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au prins un urmărit internaţional. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Dumitra, avea pe numele lui un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de apartenenţă la un grup infracţional organizat şi trafic ilicit de stupefiante şi substanţe psihotrope. Mandatul a fost emis de autorităţile din Spania în data de 8 august", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel