Bărbat acuzat că şi-a ucis prietenul în urmă cu şapte ani, trimis în judecată

Un bărbat din judeţul Gorj a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General, fiind acuzat că şi-a ucis prietenul în urmă cu şapte ani şi i-a ascuns cadavrul, care nu a fost găsit niciodată.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de morminte. Procurorii susţin că inculpatul şi victima se aflaseră în relaţii de prietenie, însă la momentul comiterii faptei erau în conflict din cauza unei femei.

"Pentru găsirea victimei au fost efectuate activităţi de căutare pe o perioadă de mai bine de 7 ani, iar dispariţia sa a fost intens mediatizată, nefiind identificat însă niciun semn de viaţă autentic, oricât de neînsemnat. Menţionăm că în cauză au fost efectuate investigaţii ample, menite a găsi victima, atât în cadrul procedurii dispariţiei, cât şi în cadrul procedurii urmăririi internaţionale şi în prezentul dosar penal. Victima a fost dată în urmărire internaţională, fiind căutată de reţeaua Interpol, care cuprinde forţele de poliţie din peste 190 de state. Precizăm că, printr-o sentinţă civilă din 2015, pronunţată de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, s-a hotărât declararea judecătorească a morţii victimei, stabilindu-se că data decesului este 15 februarie 2010", susţine Parchetul General.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel