B1 TV lansează astăzi noua grilă de programe

b1 tv
b1 tv

La câteva luni de la preluarea postului de către Sorin Oancea, B1 TV va lansa astăzi noua grilă de programe, având în spate o echipă nouă, mulții oameni fiind aduși de la Antena 3.

Prima noutate a postului de televiziune este principalul jurnal de ştiri ce va fi prezentat de Sanda Nicola. Contactată de „Adevărul", Nicola a declarat că va prezenta începând de joi, de la ora 20.00, „Ştirile B1 TV".

Cum a hotărât să revină în televiziune? „A fost o decizie uşor de luat, cu atât mai mult cu cât propunerea a venit de la Sorin Oancea, cu care eu mai lucrasem timp de trei ani la Antena 1 la Observator", a spus Sanda Nicola, care a mai precizat că a primit această ofertă cu puţin timp înainte să emigreze în Anglia.

Robert Turcescu renunță la emisiunea 100%

Programul de ştiri va fi continuat de „Evenimentul zilei", un talk-show moderat de Robert Turcescu şi care îl are drept invitat permanent pe jurnalistul Ion Cristoiu.

„Emisiunea va avea mai multe rubrici decât cele clasice în care apar unul-doi invitaţi. Emisiunea nu-şi propune să fie obligatoriu de tip politic", a explicat Turcescu.

Producţia va fi difuzată zilnic pe segmentul orar 21.00 - 23.00, cu excepţia zilei de azi, când emisiunea se va încheia cu 30 de minute mai devreme pentru că va fi difuzat şi meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna trecută. În plus, postul TV va difuza duminică dimineaţă, în direct, de la ora 5.00, meciul Bute - McGee, care va fi jucat la Montreal.

Postul B1 TV va mai avea şi o emisiune tip tabloid, „Cancan TV", ce va fi prezentată de Adrian Artene, fostul redactor-şef al publicaţiei „Cancan", dar şi o emisiune de divertisment „Bazar Bizar", prezentată de cântăreţul Mihai Mărgineanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel