Avion Ucraina. Bogdan Chirieac: Vom afla două adevăruri

Bogdan Chirieac, invitat în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", a fost întrebat de către Mihai Gâdea dacă se va afla vreodată adevărul despre tragedia aviatică din Ucraina.

VEZI ȘI: INTERVIU emoționant cu Victor Ciutacu. Lucruri NEȘTIUTE despre familia lui. "Așa a fost să fie"

"Nu. Cred că vom afla două adevăruri – unul al lumii libere și unul al Rusiei. Cred că acesta este și motivul pentru care nu a fost permis imediat accesul experților internaționali. Erau îndreptățiți să fie acolo experți din SUA, Olanda și Rusia. Cred că vom afla două versuri diferite. Deocamdată, președintele Putin are cel mai mare deficit de imagine de la începutul mandatelor sale. Putin a pierdut acest început de comunicare cu lumea liberă. Atitudinea Rusiei este de condamnat. În privința Ucrainei, ce să discutăm? Sunt și ei la fel de vinovați. Spațiul acela aerian trebuia închis. Avioanele nu ar fi trebuit să treacă pe acolo. Autoritățile internaționale ar fi trebuit să fie informate", a spus Bogdan Chirieac la "Sinteza Zilei".

"Occidentul a uitat de conflictul din Ucraina. După ce Putin a cucerit Crimeea fără să tragă un foc de armă, lumea a uitat că acolo sunt peste o mie de morți și răniți. Iată că sunt și teritorii controlate de mercenari. Din acest moment, sancțiunile pot pune jos Rusia. Sancțiunile aplicate Rusiei pot duce la intrarea economiei mondiale în recesiune. Sunt multe lucruri care trebuie cântărite", a adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel