EXCLUSIV  Avion prăbuşit în zona Buzăului

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona Buzăului. 

Update: Două persoane au fost găsite decedate într-un avion de mic dimensiuni prăbuşit într-o zonă montană din apropierea oraşului Nehoiu din municipiul Buzău, au informat miercuri reprezentanţii IGSU şi ai Prefecturii Buzău. Autorităţile din judeţul Buzău au fost alertate, miercuri, de un apel la 112, apelantul susţinând că a auzit un zgomot la o distanţă considerabilă, care ar fi putut fi un aparat de zbor de mici dimensiuni. 

Potrivit IGSU, forţele de intervenţie şi salvare au găsit locul accidentului, iar din primele informaţii de la faţa locului se confirmă decesul a două persoane. Locul respectiv este în zona Barajului Siriu. Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, avionul s-a prăbuşit în arealul geografic al satului Valea Nehoiului, care aparţine de oraşul Nehoiu. Reprezentantul Prefecturii Buzău a menţionat că apelul la 112 a fost făcut de un cioban. "Accidentul aviatic s-a produs într-o zonă greu accesibilă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău. Condiţiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii. 

Ştirea iniţială: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona Nehoiu, Buzău. Aşa sună anunţul făcut de un bărbat la 112. Acesta ar fi comunicat autorităţilor faptul că a văzut, în această după-amiază, aparatul de zbor - un avion de mici dimensiuni - cum se prăbuşeşte.

Autorităţile sunt în alertă şi au pornit spre locul indicat de bărbatul care a sunat la serviciul de urgenţă. În imaginea alăturată, trimisă de către un cititor DC News, se vede o maşină de intervenţie a autorităţilor care se îndreaptă, potrivit acestuia, cu un vehicul de teren, spre locul incidentului. Până la această oră informaţia nu a fost confirmată de către autorităţi, deoarece echipajele de intervenţie încă nu au ajuns la locul indicat, zona fiind una greu accesibilă.

Potrivit unor surse, se pare că ar exista şi un număr de două victime. Informaţiile nu au fost încă confirmate oficial de către autorităţi. Revenim cu detalii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel