AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. MALAYSIA AIRLINES retrage din uz numele de cod MH17

AVION  DOBORÂT ÎN UCRAINA. Compania aeriană Malaysia Airlines a anunțat că va retrage din uz numele de cod MH17 pentru zborurile sale zilnice Amsterdam-Kuala Lumpur, ca urmare a prăbușirii aeronavei Boeing 777 joi, în estul Ucrainei.

AVION  DOBORÂT ÎN UCRAINA. Potrivit Malaysia Airlines începând cu data de 25 iulie, legăturile Amsterdam-Kuala Lumpur vor purta numele de MH19.

AVION  DOBORÂT ÎN UCRAINA. Malaysia Airlines retrage codul MH17 "din respect pentru echipajul nostru și pasagerii nostri", care și-au pierdut viața în accident.

VEZI ȘI: AVION DOBORÂT în UCRAINA. Separatiștii pro-ruși, dispuși să garanteze accesul la locul prăbușirii, cu o condiție

AVION  DOBORÂT ÎN UCRAINA. În luna martie, Malaysia Airlines a retras din uz numele de cod MH370 et MH371 după dispariția unui avion cu 239 de persoane la bord care efectua un zbor între Kuala Lumpur și Pekin.

AVION  DOBORÂT ÎN UCRAINA. Un avion Boeing-777, aparținând Malaysia Airlines s-a prăbuşit joi în Ucraina. Avionul, care circula pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur, s-a prăbuşit în apropierea oraşului Ciahtarsk, în regiunea separatistă Doneţk, aproape de graniţa cu Rusia.

Toţi cei 298 de oameni (283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului) din avion au murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel