Autoritatea Electorală Permanentă recrutează operatori de calculator

Autoritatea Electorală Permanentă demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secţiilor de votare. Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor judeţene ale Autorităţii. AEP precizează că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizaţie stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Persoanele care doresc să participe la selecţie trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă minimum 18 ani împliniţi, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fi absolvit învăţământul general obligatoriu şi să aibă cunoştinţe de bază în tehnologia informaţiei.

Mai multe informaţii privind modalitatea de selectare şi desemnare a operatorilor de calculator şi formalităţile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competenţelor se regăsesc pe site-ul AEP.

Recrutarea se face în baza normelor metodologice privind funcţionarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal, selecţia şi desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel