Autopsia femeii ucise de câini, în București. A murit la fel ca japonezul ucis de Bosquito

Autopsia femeii ucise de câini, în București. A murit la fel ca japonezul ucis de Bosquito - Foto Pexels
Autopsia femeii ucise de câini, în București. A murit la fel ca japonezul ucis de Bosquito - Foto Pexels

Ana Oroș, femeia în vârstă de 43 de ani, care a fost ucisă de câini în București, pe Lacul Morii, a murit după ce i-a fost ruptă artera femurală.

Practic, femeia a murit la fel ca japonezul ucis de câinele maidanez, denumit ulterior Bosquito, în anul 2006. Și atunci decesul a survenit după ce bărbatul a pierdut mult sânge, fiind sfâșiată artera femurală în urma mușcăturii maidanezului.

Amintim faptul că acel caz care a șocat Europa a ajuns în instanță, unde celebra avocată Paula Iacob l-a scăpat pe maidanez de eutanasiere. Bosquito a ajuns apoi să fie adoptat de o familie din Germania.

12 câini adulţi şi doi pui - capturaţi, duminică, în zona Lacul Morii după tragedia morții Anei Oroș

Reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) au capturat, duminică, în zona Lacul Morii, 12 câini şi doi pui. 

Reprezentanţii ASPA au precizat, pe Facebook, că animalele nu au microcip, au fost cazate la adăpostul ASPA Bragadiru, iar patru dintre acestea fac parte din grupul celor identificate pe câmp, fiind tranchilizate de la distanţă. Acestora le-au fost prelevate probe de către poliţişti, pentru a se stabili dacă sunt cei care au ucis o femeie în zona Lacul Morii. Restul câinilor, printre care şi un metis de amstaff, au fost ridicaţi de pe străzile adiacente câmpului, respectiv Drumul la Roşu, Calea Giuleşti şi strada Fântâna Domnească.

Reprezentanţii ASPA au menţionat că sunt câini ieşiţi din curţi, lăsaţi liberi pe stradă şi că vor sesiza Poliţia. Conform reprezentanţilor autorităţii, câmpul unde femeia a fost ucisă de câini se întinde pe o suprafaţă de kilometri, 'un teritoriu greu de acoperit', însă, având staţii walkie talkie, membrii echipajelor ASPA şi doi medici veterinari s-au coordonat şi au capturat cei patru câini prin tranchilizare. Vezi continuarea aici!

Vezi și - Mircea Badea, o abordare diferită despre cazul Anei, femeia ucisă de câini: Sunt absolut sătul să aud un astfel de discurs. E și discursul Danei Budeanu

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel