Urmărește emisiunea live


Autogara Militari, transformată în parcare. Câte locuri vor fi disponibile

autogara
autogara

Primăria Sectorului 6 a găsit un mod de a scoate bani din fosta Autogară Militari: va amenaja  o parcare cu aproape 700 de locuri, în zona platformei f, proiectul urmând a fi terminat în luna iulie.

Parcarea va fi destinată atât autoautogara militariturismelor, cât şi autobuzelor sau microbuzelor. Motivaţia deciziei primăriei este faptul că zona devenise, în ultimii ani, un spaţiu insalubru, iar cetăţenii reclamau frecvent prezenţa oamenilor străzii şi a depozitelor de deşeuri. În plus, incinta fostei autogări era deteriorată, fiind improprie pentru servicii de îmbarcare sau debarcare de călători, susţin edilii. Suprafaţa pe care se construieşte parcarea este delimitată de bulevardul Iuliu Maniu, de proprietatea particulară SC Autogara Militari SRL, de strada Valea Cascadelor şi de strada Oboga.

Ofertă specială: abonamente sau taxare la oră

Un număr de 300 de locuri de parcare vor fi înQchiriate pe bază de abonament, la tarifele stabilite de municipalitate şi practicate în toată Capitala, restul de aproape 400 urmând să fie închiriate cu ora.  Sumele încasate vor intra la bugetul local şi  edillii promit că vor fi folosite pentru construcţia şi amenajarea de noi parcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel