Aura Vasile nu a plecat cu mâna goală de la PSD la UNPR

Aura_Vasile_cu_ceasul_
Aura_Vasile_cu_ceasul_

Proaspăt unsă ca vicepreședinte al UNPR București, fosta social-democrată Aura Vasile nu a dorit să plece cu mâna goală din rândurile PSD, ci și-a adjudecat și actele fostului său partid.

După ce s-a jucat de-a alba-neagra cu politica, Aura Vasile a decis să lase baltă organizaţia chiar în momentul unui control al Autorităţii Electorale, ea nemaifiind de găsit, cu actele cerute de Autoritate cu tot, scrie Q Magazin.

În ciuda încercărilor repetate de a fi contactată, Aura Vasile nu a răspuns la telefoanele liderilor PSD.

„De când am aflat această veste, am încercat să o contactez la telefon pe Aura Vasile să am o confirmare de la ea, dar nu am reuşit să vorbim. Nimic din discuţiile noastre recente nu mi-a lăsat impresia că ar dori să plece din PSD. Am vorbit chiar zilele trecute cu ea, mi-a spus că tocmai ieşise de la spital. Nici pomeneală de vreo plecare. Avem în derulare un control de la Autoritatea Electorală şi toate datele erau la ea. Tot mă uit în stânga şi în dreapta şi nu pot să nu remarc faptul că în presă au apărut unele declaraţii ale colegilor mei, cum că patru senatori de la PD-L vor veni la PSD. Cred că acel comunicat de la UNPR prin care se anunţa înscrierea Aurei Vasile în partid este un răspuns al puterii în stilul caracteristic”, a precizat, pentru Q Magazine, Ecaterina Andronescu, lider al PSD Bucureşti.

Citește și:

Aura Vasile joacă alba-neagra cu politica. Se duce iar la UNPR

Aura Vasile joacă alba-neagra cu politica. Se duce iar la UNPRAura Vasile joacă alba-neagra cu politica. Se duce iar la UNPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel