Audieri la Parchet după moartea fotbalistului Ekeng

Directorul sportiv al clubului Dinamo Ionel Dănciulescu şi jucătorii Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca sunt audiaţi luni de procurorii Parchetului Capitalei, în calitate de martori, în dosarul decesului fotbalistului Patrick Ekeng.

La Parchetul Capitalei este aşteptat să vină și antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic. Procurorii au deschis un dosar penal în cazul decesului jucătorului Patrick Ekeng sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale doar pentru faptă. Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi FC Viitorul Constanţa, fără un contact cu un adversar în prealabil.

După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator. Ekeng fusese introdus pe gazon de doar şapte minute.

Potrivit medicului legist Abdo Salem, în urma autopsiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală, s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. "Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului", a afirmat legistul, care a adăugat că se aşteaptă în aproximativ 30 de zile şi rezultatele investigaţiilor toxicologice, histologice şi imunohistologice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel