Au apărut deja bancuri despre reţinerea lui Vântu

vantu 3
vantu 3

Pe internet au început deja să circule bancuri despre reţinerea lui Sorin Ovidiu Vântu. Procurorii au ridicat din casele acestuia şi ale lui Liviu Luca, şeful sindicatului Petromservice,  mai multe calculatoare. Ce i-a pus Băsescu să caute în memoria PC-urilor, se întreabă internauţii? Pixelul albastru, dau tot ei răspunsul.

Gluma, glumă, dar ar putea avea şi un sâmbure de adevăr. Celebra înregistrare a pumnului prezidenţial  a fost pusă în circulaţie de ziarul Gardianul, aparţinând Petromservice-ului lui Luca. Incidentul în care a fost implicat, în 2004, Băsescu şi un copil, a avut loc la Ploieşti, în fieful aceluiaşi sindicalist şi om de afaceri. SOV a fost timp de mai mulţi ani consilier financiar al lui Luca, iar sindicatul a avut acţiuni la trustul de presă deţinut de Vântu.

Ziarele şi televiziunile locale controlate de Luca, în Ploieşti, au prezentat mai multe înregistrări ale fraudelor electorale din 2009, o altă miză a percheziţiei informatice putând fi casetele de la alegeri.

După episodul "Spa", Vântu a promis dezvăluiri incendiare despre colaborarea sa cu Băsescu. Acestea au întârziat, fiind probabil ţinute ca un as în mânecă. E posibil ca sechestrarea calculatoarelor să urmărească identificarea unor eventuale dovezi ale colaborării Băsesc-Vântu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel